Monday Night Fever: Sõbrad selleks ongi!!!

reede, juuni 18

Sõbrad selleks ongi!!!

Sõprade värk.

Eila, nagu te kõik teate, oli heategevuslik laulu-tantsu üritus.
Parimad ja ilusamad Tallinna vingeimast tantsurühmast hakkasid saabuma kell 18.00
paiku 17. juuni õhtupoolikul Vene Kultuurimajja. Kenasti oli ukse kõrvale laua taha end istuma
sättinud väike Möldike. Esimene ehmatus läks mööda - ta ei olnud tulnud sinna valvelauamutikeseks. Seisime Suure Veskiga kenasti fuajees, kui meile lähenes daam mustas,
lahke naeratuse saatel küsis ta meilt, et ega me eksinud ei ole. Vastasime loomulikult õieti.
Meil orientatsioon hea, me ei eksi. Seepeale juhatas ta meid sinna, kuhu olid juba kogunenud ka teised õhtu staarid - lavatagusele alale. Laulukoor juba laulis.

Pisitasa tiksutasid kohale ka ülejäänud meie kunstilse kollektiivi hullujalgsed.




Natsa juteldud kutsuti meid proovi. Tuljak on äge tants, kuid selle huvitava musikaalse lahendusega oli ta veel vingemaks tehtud. Kiire, bändi ja koori saade. Kiirust kusjuures oli MS veel tugevasti maha võtnud.

Ähh mis seal ikka, teada ju tansturingkondades juba ammu, et
head tantsijat muusika ei sega. Esimene proov bändiga ( võrreldes CD versiooniga ) ei
tahtnud kuidagi lõppeda. Lõpp muudkui venis ja venis, keeruta ja keeruta aga tõste kohta ei taht kuidagi tulla. Teine proov oli juba parem. Me jäime rahule.
Tõenäoliselt polnud see bänd kunagi varem Tuljakut mänginud ja ka koor oli eelmisel õhtul kooriversiooni tanstuomaks ümber launlud.
Proov tehtud anti meid kontserdi alguseni vabaks. Vahepealsel ajal tutvusime majaga, suhtlesmie teiste staaridega, harjutasime igaks-juhuks "Noort pensionäri" ( äkki juhtub vahepeal midagii Tulajukga , noh meil siis kohe backup olemas), tegelesime kleptomaaniaga, kogusime kuulsustelt autogramme jne.


Saabus Raus. Suur ja uhke ja jumala kaine. Triin andis talle kaamera, et siis on Rausil meie esinemist parem filmida (tema linateost me siinkohal ei presenteeri - kunagi).
Meil lubati istuda publikust vabaks jäänud kohtadele. Me ei lasknud endid mitu korda paluda ja istusimegi. Kontsert oli väga hea. Loomulikult ei saagi olla midagi kehva, kui üle lavalaudade
käib selline staaride plejaad. Nimekirja ei ole ja ei ole ka manust milles see nimekiri sees on. Saabuski meie kord. Tegime veatu tansu, kuigi alguses tegi bänd meile kerge vingerpussi. Naljavennad.
Peale esinemist tänati kõiki, kes olid oma õla ürituse toimumisele ja laste toeamisele alla pannud. Tänud neile ka meie poolt. Jagati lilli ja moblasid. Ja kive. Ja pildistai üks ühispilt.See, kes leiab pildilt üles meie tantsukollektiivi fännclubi on, tore inimene.

Tauri on ikka tubli ja hea südamega mees, et korraldas selle suurepärase, ja südamilku
heategevusliku ürituse. Meilgi kõigil hea meel, et saime natukenegi kaasa aidata.

2 kommentaari:

  1. Tundub et oli taaskordne lihtsalt suurepärane etteaste meie töökalt kollektiivilt, millest mul ei õnnestunud osa saada. Aga mul on hea meel, et mul on sellised sõbrad. Sest sõbrad selleks ongi.

    VastaKustuta
  2. Jah väga tore üritus oli. Palju häid laule ja lauljaid, palju soojust, palju häid inimesi.
    Ja ka meie tantsitud rocktuljak tuli igati välja.

    VastaKustuta