Monday Night Fever: keevitajad vs õmblejad 6-10

pühapäev, märts 25

keevitajad vs õmblejad 6-10

Et pühapäeva öösel minnakse jälle üle suveajale ja meil alles talv korralikult lõpetamata, siis otsustas kamp talvekaid kokku kutsuda traditsioonilise kevadise suurpuhastuse.
Nagu viimasel paaril aastal on välja kujunenud, koguneti ka seekord Laagrisse. Kaasa võeti pesemiseks vajalik inventar. Miskipärast hakkasid keevitajad kohe tööjuttu ajama ja nii ei jäänudki õmblejannadel muud üle kui terariistad kasutusele võtta. Veriseks asi õnneks ei läinud. Nugadega anti valu ainult porganditele ja õuntele. Laudkonnad jagunesid kuidagi sookvootide alusel. Ikka keevitajad eraldi ja õmblejad eraldi ning usin noorpaar aga hoopis õues vorstikesi grillides. Ja kuna käimas on  viimaseid päevi rahvaloendus, siis otsustati konkurentsi pakkuda ka neile. Alustasime traditsioonilist rongide loendust. Moodustati võistkonnad, miskipärast jälle sookvootide alusel. Loomulikult võitsid õmblejad. Nende trumpideks osutusid  1 lennuk ja kaubarong.
Teine traditsioon, mida kunagi ei rikuta, on paaride moodustumine õhtu käigus. Esimene paar sai auhinnaks ühiskülastuse nukuteatrisse ja veidi hiljem tekkinud teine paar sai loa pidutseda ka laupäeva õhtul.
Ja nagu ikka puudus seegi kord Tom. Sellest hakkab vist  kujunema ka traditsioon.
Väike Veski pidas õhtu jooksul maha mitu pidu. Loodan, et see traditsiooniks ei muutu.
Ja ega suurt midagi muud toimunudki. Sai lihtsalt söödud, joodud, pestud, törts rahvatantsujuttugi puhutud.
Kena kevadet kõigile!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar