Monday Night Fever: Signatuur I osa

reede, mai 28

Signatuur I osa

Algatuseks jäi vahele kaks polkat kohe tuli tõste.Meil ei olnud ainult "tööalased suhted." Kamp tuli aga rahvariided jätsime teadlikult koju. Tooge meile rummi juurde. Aga see-eest on meil seemnetega leiba. Muidu läheb meil hästi. SV läks tušši alla. Me ei maga, ega söö, ainult kratsime kuni Valgeveneni - sääsekuppe loomulikult. Tõenäoliselt ka tagasi tulles. Jutulinnul on silmapaistev mõistus ja taiplikus. Karv kukub juba küljest ja saba nagu polekski. T va vana p... ütles, et Angelis on suurepärane kirsikook ja maasika Margariita. Ta käib seal ainult lõunal. Meie Muhviga läksime kassijahile . T-l on vist algav Altzhaimer ja V kõrge vererõhk. Kahju. Seepärast peavad tantsima ainult pooled ja W. T suutis meile teel alguses pajatada ka oma salaelust paar fakti. Nimelt on tema for - adult - pages käimise miinimurekord 48h - JUTTI. Võimekas , võimekas ...
T jõi mingit rohelist jooki, mida ennem tuli tulel põletada. Ja te ei taha teada mis pärast seda juhtuma hakkas.... Absint on nagu "Kelluke", ega see otsa ei saa.
Muu piiritusjook..., sööge kooki, mingit osa ma olen näinud, aga žüsee on sama. V viskas pildi eest ära ja T-l oli sama, ning hakkas inglise keeles suhtlema. T minestas ja pidi omal näpu otsast ära lõikama. Naabrimees niidab muru ja Petral on kapsas (TAKSO 3). Tabasime hetke õieti. Wassermani test, vaja proove võtta.

REKLAAMIPAUS

Rahvas on koomas, neljas ring -valge rumm. Kes ütles, et on odav, pudel on ebaloogiline. Lepingud jäid alla kirjutamata, kõik olid laua all. T maksis naiste pesu kinni, sest tal on alati cashi. Ta müüb sularahas, aga küsimus on, mida? Tundub, et ta ei käi "Angelis" ainult lõunal ja raamatupidaja tundub olevat ka midagi enamat, kui ainult raamatupidaja.
Järgmiseks hakati õlut tellima. Pesime hambad ära ja nüüd me ei olegi enam Käsna-Kalled. (Me vaatame iga hommikul Käsna-Kallet.) Ja Kelgul on voodist vetsuni pikem maa...
Järgmine ring. Soojenduseks Farmi Ville. Alustame sellest.
Aga rumm on siis parem. G-l pole enam aega, sest ta on spa-s, Sauna tänaval. Ja voodi on kiriku kõrval. Kolladi-kolladi-kolladi - täistunnil kellademäng.
MT peasponsor on Angel - Taevalik Teenindus OÜ. Töötab nagu kiisu ja murdja on ukse taga.

ME ARMASTAME 11!
Igaüks võtab oma bussi.
Loodame, et vulkaan purskama ei hakka.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar