Monday Night Fever: 7/10: Jõuluvana on olemas ehk pangarööv jõuluvana moodi

neljapäev, november 11

7/10: Jõuluvana on olemas ehk pangarööv jõuluvana moodi

Autor: Unistaja
 
Et kõik ausalt ära rääkida, pean alustama algusest…
Niisiis, nagu me kõik teame, on ainult üks kord aastas – Jõulude ajal, võimalik kõikidel inimestel kerge vaevaga rikastuda. Selleks ei pea tegema mitte midagi muud, kui tuleb võtta kätte paber ja pastakas ning Jõuluvanale kiri kirjutada.
Siinkohal pole tagasihoidlikkus vooruseks, tuleb ikka kõik kirja panna, mida hing ihaleb. Mida pikem nimekiri, seda uhkem! Kui kiri valmis siis tuleb see Jõuluvanale saata ja ootama jääda. Küll juba Jõuluvana edasi tegutseb!
Ja nii lapsed tegidki, kirjutades Jõuluvanale pikki kirju oma soovidega. …
Kõik oli seniajani ok, kuni Jõuluvana asus lugema oma lõbusate elukommete poolt kurikuulsaks saanud ”Elustiiliagentuur K_ _ _ _ _i” kirja. Kirja sisu oli niivõrd jahmatav, et võttis Jõuluvana põlvist nõrgaks ja ta pidi hetkeks istuma…

Indrek Juss tahtis endale uut Maseratit saada. Sest ta teatas, et ta on täiesti terve mees ja tahab seda kõike saada!


Priit ja Riina igatsesid uue metallik Mersedes-Benz traktori järele, kuna nad kavatsevad uuel aastal mahepõllundusega tegelema hakata. Kurat küll, vandus Jõuluvana, kõik oleks hästi läinud, kui ma poleks oma traktori roosaks värvinud.
Kristi igatses uue Cavalli hõberebase kasuka järele. Tal olevat külm autost trenni ja trennist autosse astuda.
Ka Rausil oli oma salasoov, nimelt oli ta juba väiksest saadik tahtnud endale väikest sõpra saada, kelleks oli 2 meetrine Roheleeguan. Küll Triin rõõmustab, jälle üks klient juures, kellel on eluliselt vajalik oma lemmikule brilludega kaelakee osta.
Noh, kui juba südant puistama hakkasime, siis ka Guido eluunistus on seniajani täitmata. Nimelt tahtis ta rockstaariks saada. Ta on unistanud sellest hetkest, kui ta saab oma rohkearvulisele fännitaride karjale karjuda: trummid, pasunad kaasa ja - Arenale!
Ja muidigi Peep - see on juba ammutuntud frukt, kuna ta tellis endale eelmisel aastal vesilennuki siis seekord tahtis ta ainult Tanki saada. Ju ta teadis, et Jõuluvana peab selleks lihtsalt Kremlisse Ded Morozi juurde vinuškat viskama minema.
Väike Veski tahtis Suureks Veskiks saada ja Suur Veski jälle Väikseks Veskiks saada…
Ja siis oli kirjas veel väiksemaid soove nagu, Merle Lõbus tahtis Svarovski kristallidega kaunistatud supipotti, Valdo ei saa muidu trenni anda, kui ta uued päikseprillid saab jne. Kuni selleni, et Marvi muretses, kuna tantsurühma kalamarja ja šampanja varud olid otsakorral…
Kirja lugemise lõpetanud, ohkas Jõuluvana sügavalt. Pankrott !!!!!!!
Kõigi maailma laste soovid suudan ma täita aga nende tantsijate soovid….
See rahvas, või kuidas nad iseennast vipilikumalt kutsuvad: “Elustiiliagentuur K_ _ _ _ _i”, on üks rakske klient. Juba üleeelmine aasta pidi Jõuluvana kõik oma pensioni säästud hakkama panema, et nende soovid täita.
Eelmine aasta oli ta sunnitud oma Polaarjoonel asuva villa võlgade katteks Santa Clausile müüma, Santa Claus tegi ta nii paljaks, et isegi püksid ja Jõuluvana palitu läks loosi. Nii pidigi ta palmi alla kolima…
Jõuluvana teadis, et see rahvas on väga trenditeadlikud. Nimelt oli neil kurguauguni saanud senisest 2 polkat ette ja tõste stiilis trennidest. Sellised trennid pole enam ammu moes! Pealegi on kõigist sellised vipid saanud, et trenni pääseb ainult listi alusel. Kes listis see pääseb trenni, kelle nime listis pole, peab õue ulatuvas järjekorras seisma.
Ka dresscode on muutunud, meestelt eelistatakse, kui nad kannaksid trennis ainult punaseid Armani püksikuid. Särke kanda pole vaja, sest siis saab naiste pilk puhata nende kehadelt hästi välja joonistuvalt sixpack`ilt .
Naistele trenniriided tulid loomulikult Dolce & Gabbana`lt. Et kõik ikka kaunis oleks!
Ega midagi, Jõuluvana rakendas oma Põhjapõdrad saani ette ja võttis suuna Keskpanga poole. Kui tal oli valida kas jääda kodutuks või minna panka röövima siis valis ta viimase.
Pangarööv läks kenasti, valides just selle panga mis Eurorahast pungil oli, sõitis Jõuluvana efektse kaarega Keskpanga ette. Selle peale tormas pangast välja jahmunud turvamees, kes peale Põhjapõder Rudolfiga tõtt vaatamist, suutis karjuda vaid: ma nõuan viivitamatult, et see loom pandaks lühema keti otsa.
Selle ajaga oli aga Jõuluvana jõudnud juba Panga katusele ronida, korstnast sisse vupsata ja pank rahast tühjaks teha.
Kõik see kestis vaid hetke ja juba oligi Jõuluvana koos oma Põhjapõtradega taas kõrgel taevalaotuses teel oma koju.
Lõpuks ometi oli Jõuluvana rahul, sest tema töö oli tehtud. Ta oli taaskord suutnud täita kõikide maailma laste soovid. Ka selle tantsurühma soovid, sest nagu me kõik teame – nad on ju parimad!
P.S Loodan, et ka mina tõstan Jõuluõhtul pokaali Jõuluvana terviseks…

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar