Monday Night Fever: Veel Bolzanost...

esmaspäev, august 9

Veel Bolzanost...

Esmaspäev 26 .Juuli

Hommiku sai oli seest saia täis ,see siis tähendab ,et varasematel päevadel oli saia sees kreem või moos , aga viimaseks päevaks oli kõik otsas ilmselt .
Loomulikult traditsioone jätkates lahkusime me peaaegu viimastena Bolzano messikeskusest .
Algas sõit kodupoole .
Vahepeal mõned kätepesu peatused . Saime teada , et koju jõudes on emale broneeritud koht vanadekodus ja kaasas olnud tohter kirjutab välja ka saatekirja , et ei peaks sõitma Tallina ja sealt paneksid meie omad ta trammipeale - oplisse ja turvakodusse . Reisil on ta jäänud nii saamatuks , et Katrin kardab teda kodus pidada .
Veel saime teada , Veneetsia öine tagaajamine oleks jäänud ära , kui poleks olnud plärtsatust vees , sest oli selline aparaat mis mustale mehele signaali saatis .
Selgus veel , et siiski oli ka hääletajad Türil ( Neil oli pool ööd aega meisterdada ja seal oli TÜRI - BOLZANO ), aga meie ju magasime ja enamusel jäi see nägemata .
Enamus ajast me siiski magasime või tugevamad rüüpasid kohvi .
Õhtul jagati meid tubadesse naised ja mehed eraldi , kui olime võtmed kätte saanud selgus ,et tegelikult on toad kõik läbisegi , milleks see kasulik oli jäi aru saamatuks . Mõne hetke toimus suur segadus , kuna osad otsustasid ümber vahetada ja nii pidid mõned peaaegu koridori jääma ,sest tundus nigu oleks mõni tuba kaduma läinud - õnneks siiski kõik lahenes .
Veel linna sööma ja nagu ikka jalutama .

27 Juuli Teisip

Juhtumistest on meeles kaks väga segast pidurdamist ja siis selgus , et meie bussil pole eriti pidureid .
Õnneks leidsime kiiresti teeninduse ja sõit jätkus.
Õhtu Varssavis ja taas jäi meil vanalinn nägemata . Seekord sellega seoses , et sadas vihma , oli külm ja meie väsinud .

28 Juuli

Varsavist kodupoole ja jõudsimegi järgmisel ööl koju .
Ema läks siiski seal maha kus pidi ja minu teada pole veel vanadekodusse saadetud .

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar