Monday Night Fever: Mida tähendab ütlus : ´´Tõmba kuivalt ``?

kolmapäev, oktoober 16

Mida tähendab ütlus : ´´Tõmba kuivalt ``?

Asudes teele ühe ilusa suure linnu firma teenuseid kasutades , mis oli küll väiksem kui iial oleks arvata osanud  , sattus meie ette lustakas seltskond .
  Alustuseks tundus meile , et see lennuk sõidab sihtkohta ratastel , vahepeal tuli teade : Järgmine peatus Tondi , siis aga hakkasid sinised vilakurid selja taga plinkima , aga meie ei peatunud vaid tõusime maapinnalt õhku .
Mõnda aega  õhus olnud ei saanud üks suitsumees kuidagi oldud , lõpuks hankis ta omale kaunilt vormisneiult paki suitsu . Nagu meesterahvale kohane ei hakanud ta kasutusjuhendit lugema , no kui oled olnud suitsumees pikemat aega tead ju isegi et tuleb süüdata sigaret ja tõmmata .
Miskipärast see sigaret ajas rõvedat haisu ja justkui sulas . Lõpuks otsustas seltskond lugeda pakilt mida teha lennuki suitsudega , seal siis selgus ava pakend võta omale sigaret ja tõmba , st ei mingit süütamist üksnes imemine . Siit siis selgitus terminile suitsu kuivalt imemise kohta ...

2 kommentaari:

  1. Päris hea variant! Ma mõtlesin et e-sigarett on ainuke alternatiiv (aga see pole vist lennukites isegi lubatud)

    VastaKustuta
  2. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    VastaKustuta