Monday Night Fever: Kuidas karu kolme printsessi voodis magas ...

reede, september 6

Kuidas karu kolme printsessi voodis magas ...

Olles meie toredas tantsulaagris teisel õhtul siirdudes oma mugavale magamis asemele , leidsid kaks kena neidu , et keegi on mingi teki laotanud üle meie kolme magamis aseme .Kolmas asjasse puutuv vihtus alles tantsu . Meie mugav pesa oli valmistatud tantsurahvale omaselt otse lavale , seega puudus pimedas öös igasugune valgus , õnneks oli mõni käinud äsja Robbi kontserdil ja teada saanud , et on olemas led light äp . Alustades siis uurimist mis tekk see on selgus , et ka teki sees on keegi . risti üle kolme madratsi . Iga sugune palumine ärgata ja lahkuda luhtus , seega tuli minna üle lava , kus oli lootus leida rohkem mehi kes ehk karu ära viiks .Näidates ühele magavale olevusele valgust näkku ja pärides : kas Sa magad ? korduvalt , tuli lõpuks vastus : enam ei maga . nii sai päästetud meie voodid , õnneks ei olnud karu siiski meie voodeid ära lõhkunud , nii nagu juhtus see ühes teises muinasjutus neiukesega .
 Kui esimene mahtra oli maha rahunenud saabus kolmas neidis . Avastades , et kogu tema kaasas kantav pagas puudub , kukkus lärmama kuna puuduas äp siis valgust nigut kaa polnud . Suutes siis pool rahvast üles ajada ja saada omale led lght selgus , et karu transportimise käigus oli pagas nihutatud lava äärde ja polnudki kaduma läinud .

1 kommentaar:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    VastaKustuta