Monday Night Fever: Alustame uut aastat tantsides

kolmapäev, detsember 29

Alustame uut aastat tantsides


9. jaanuaril kell 12 Tallinnas


Kui oled särasilmne ja välejalgne tantsija, siis löö kaasa unikaalses ettevõtmises!
Kultuuripealinn Tallinn 2011 raames toimub TeateTantsu avapauk Tallinnas Raekoja platsil pühapäeval 09. jaanuaril 2011 kell 12.
Paneme muusikamasina veerema ja keerutame seelikute ja käpikute välkudes läbi vanalinna!
Iga osalev tantsupaar läbib mõõdetud vahemaa ja annab seejärel teate ja oma hoo edasi järgmisele tantsupaarile.
Pärast üritust soe tee ja muhe tants ning loomulikult võib iga osavküpsetaja oma koduse piruka kaasa tuua.
Avapauguga tõmbame üldsuse tähelepanu Eesti tantsutraditsioonile ning avame registreerimise suvisele tantsuprojektile TeateTants 2011.

TeateTants ise toimub 20.-28. augustini. Selle käigus läbitakse tantsides tuhat kilomeetrit Eestimaa maanteid.
Teatetantsu eesmärgiks on läbida lakkamatult tantsides ja musitseerides 15 maakonda ning ühendada sel moel Eesti rahvas. Ettevõtmises osaleb 3000 tantsupaari ja muusikut üle Eesti. Projekti kaasatakse kõik eelnevalt soovi avaldanud tantsu- ja muusikahuvilised.
Kaheksa ööpäeva jooksul läbitakse põhiliselt riigimaanteid marsruudil Tallinna Raekoja plats – Lagedi – Aruküla – Albu – Ambla – Rakvere – Kiviõli – Jõhvi – Mustvee – Tartu – Antsla – Tõrva – Audru – Virtsu – Kuivastu – Orissaare – Triigi – Sõru – Emmaste – Heltermaa – Rohuküla – Haapsalu – Risti – Märjamaa – Tallinna Raekoja plats.

Teatetants on ERRSi suurprojektina osa Euroopa Kultuuripealinn Tallinn 2011 sündmustest.
Küsi lisa teatetants@errs.ee või 56496102
EERO KIIPLI
TeateTantsu projektijuht

10 kommentaari:

  1. Mina olen kohal seda šõud vaatamas! (väikese mööndusega - kui valla lumekoristajale just mõni järjekordne Monika või Jaanika saatuslikuks ei kujune - ikkagi pühapäev)

    Kogunemispaigaks pakun välja Raekoja platsi ja Voorimehe tänava ristumispiirkonda.

    Väikene vihje üldsusele - MNF ei kasseeri selle ürituse eest otsest ega kaudset osalustasu, nii et - edasi Kentuki poisid, paigalseis on tagasiminek, igatahes!

    VastaKustuta
  2. Nuu selge siis... Katsume Rausi ja Peebuga selle kellaaja meeles pidada ja katsuks äkki siis omalt etendada samal ajal mägedes killukese tantsust "Mis seal meile tehtanekse" , see palgikandmise koht näiteks või siis need meeste suurepärased harkisjalu ja vasaku käega elava vehklemise saatel sooritatavad hüpped... :)

    VastaKustuta
  3. Ärge unustage mõnele neegrile kaamerat andmast, sest seda me tahame ju kindlasti siin näha!

    VastaKustuta
  4. he-he, teile ikka on väga südamelähedane see meeste tants.
    Eks me võta ka siis oma sportimiseks mõeldud inventari kaasa ja raekoja platsi. Ehk on selleks ajaks viltune kuusk eemaldatud.

    VastaKustuta
  5. Kas lugesite kohustuslikke elemente "säravad silmad" ja "väledad jalad" seega ärge unustage 9. jaanuaril kella 12-ks tulukest silmas loitmast ning kui see tehtud siis väledad jalad on garanteeritud!
    Oleme kohal!

    VastaKustuta
  6. Tsiteerides meie head kamraadi, kes ise nagunii kommida ei viitsi: päivän ensimäinnen kalja on kun toinen auringonnousu.
    Raekoja platsil seda vaevalt et juua kannatab (kui rahakott just puuga seljas pole), aga mäletan et Väiksel Veskil oli selline kaunis põue käiv korgiga suveniir ... ning kuna nad munarakukaaslasega nagunii juba teevad kodus väikesed tropid, siis ehk jagub kraami teistelegi :)

    VastaKustuta
  7. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  8. Päikesetõusu kommentaariks niipalju, et
    “Beer is the only reason I get out of bed every morning.”
    Jätkuva(l)t igatahes!

    VastaKustuta
  9. Tere hommikut! Head uut aastat!
    Rääkige keegi nüüd üx kaine jutt ka. Onsiis pühapäe Raekoja platsis mingi pinge maandamine vä? Et kas tehakse organiseeritult rivis või on rivitult ja vabas vormis?
    V

    VastaKustuta
  10. Jutt jumala kaine - pinge maandub pühapäeva keskpäeval Raekoja platsi - kuhu ta sealt edasi liigub, ei tea, sest rohkem kui selles kuulutuses kirjas pole meist keegi üritusega kursis. Kas rivis või rivitult - eks see nagu kõik muugi selgub kohapeal. Vaatame mis toimub ja sulandume massi. Vorm soovitavalt ilmastikukohane.

    VastaKustuta