Monday Night Fever: Esimesel päeval me mäele ei läinud.

teisipäev, jaanuar 11

Esimesel päeval me mäele ei läinud.

Tegelikult sai kõik alguse sellest, et seoses talve tulekuga tekkis mõnigatel meist terav vajadus ära käia välismaal. Minu jaoks on talvisel ajal olemas ainult üks välismaa. Sinna läksimegi...
Kuna bussisõit oli meil juba eelmisel aastal programmis olnud siis me sellega enam vaeva ei hakanud nägema. Suuresti tänu viimasele asjolule jõudsime kohale kohe alguses. Sõit Müncenist Flachausse kulges esimesel poolajal ilma õlleta ja teisel mõõduka õllega. Seda viimast muidugi pärast seda kui rooli oli asunud Peep. Olgu ta siinkohal tervitatud ja kiidetud.
Huvitava vahemärkusena olgu öeldud, et tee peal oli meil võimalus tasuda ihuhädade leevendamise eest krediitkaardiga ja ühtlasi liituda kohaliku peldikuteketi (niisamuti nagu meil on kauplusteketid) lojaalsusprogrammiga.
Kohale jõudes olid kered heledad. Otsustasime kindla peale välja minna. Ehk siis Goulashsuppe ja Wiener Schnitzel. Magustoidu osas oli 2 valikut: Apfelstrudel või Grosse Bier. Enamus valis viimase ja vähemus esimese.
Peale lõunasööki järgnes tutvumine hotelli ja kohalike oludega. Ai kurjam, hotell oli ülikõva. Paraadtrepilt 50 sammu peanõlva tõstukini. Hommikul lööd akna lahti ja karge mägede õhk lööb nätaki vasta vahtimist...
Öhtul läksime pidusse nagu oli ka ette karta.
Mis seal salata pidu oli vägev. Bänd mängis ja rahvas lõi tantsu.



Meie tantsu ei löönud. Kuna otsustasime, et esimesel õhtul me kohalikele naistele ennast kätte ei anna. Küll aga oli kõht vahepeal jällegi tühjaks läinud. Läksime uuesti kindla peale välja.



Kokku tuli 19 õlut. Oleks siis vaid teadnud et see on alles algus...Nõrgemad lahkusid varem ja tugevamad hiljem. Esimesel päeval me mäele ei läinud.
To be continued soon...

7 kommentaari:

  1. Ei ega ma tegelikult ju pole üldsegi kade!
    Loo lõpp toob igatahes meelde ühe poissmeeste toa eelmisest aastast. Loodan et teil nii hullusti ei läinud - Peep oli ju teiega. Jään põnevusega järgmiseid osasid ootama.

    VastaKustuta
  2. No lippu hoiate te ikka kõrgel, see on muidugi tore. Ma ei saa ainult aru, et miks te esimesel päeval sinna gei baari olete läinud (mitte üht naist ma ei näe piltidel) ja loomulikult ei hakanud te siis kohalike naisi endale sebima. Ja Peebu olete ka õpetanud õlut jooma, seda ma Peep Sinust küll ei uskunud et Sa nii nõrk lüli oled ja ainult 19 õllega piirdusid. Igatahes ootan ma kannatlikult Teie järgnevaid seikluseid. Loodan, et see nädal ei kujunenud teil " suusavabaks alkoholi ja pidutsemise" nädalaks.

    VastaKustuta
  3. Lasite siit jalga ja meil hakkas kohe lumi sulama. Kahju muidugi, aga talv on veel pikk ja ehk jõuab uus lumi tulla. See selleks.
    Seal geibaaris, nagu mu eelkommenteerijale tundus, oleks ju saanud mitmeid meeste tantse, nagu härg ja see kuulus laevaehitamise tants, ette kanda. Tantsijat ju muusika ei sega. Mine tea kui kuulsaks te seal välismaal oleksite saanud. Ja mida ma piltidelt näen, Peep on liitunud õllesõprade klubiga ja keegi teist on suitsetama hakanud.
    Igatahes jääme ootama teie järgmisi seiklusi. Ehk mõni jõuab ka mäele...

    VastaKustuta
  4. Hehee-hahahaa. Tunda on kadeduse hõngu. Geibaar my ass... Tegemist on Alpide vaieldamatult parima peokohaga Musistadl kus esines tol õhtul Austria kõige kuumem koosseis Fetzentaler. Kui herr Raus oma nutitelefoni manuaali veidsa lehitseb ja mõne video üles riputab on teil ehk võimalik ka kohalikust feelingust aimu saada... Kuid ärme rutta asjade käigust ette... let us see, said the blind man...

    VastaKustuta
  5. Kuule Guits MNF-i saabus arve lõhutud õlleklaasi kohta Austriast, kuhu ma võin selle edasi saata.

    VastaKustuta
  6. Kuule Päris, mis sa sööd, et sa ni tark oled... tundub, et kusagil on toimunud kerge infoleke... vastaks siinkohal siis nii, et kõik esilekerkinud probleemid (nii katkiste õlleklaaside kui muud asjassepuutuvad) klaarisime me M.S-iga juba ära...

    VastaKustuta
  7. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta