Monday Night Fever: TeateTants alustab Tallinna vanalinna talvistel tänavatel

neljapäev, jaanuar 6

TeateTants alustab Tallinna vanalinna talvistel tänavatel

Pühapäeval, 09. jaanuaril kell 12 algab Raekoja platsil Euroopa kutluuripealinna aasta unikaalse projekti TeateTants 2011 avaüritus, mille käigus läbib üle kahesaja tantsija kilomeetri talviseid Tallinna vanalinnatänavaid ning seda ikka tantsusammul. 

TeateTants on tants, kus tantsurühm või tantsupaar annab oma hoo edasi järgmistele tantsijatele nii et tants kordagi ei katke. Üritust aitab läbi viia Urvaste mees Contra ning sammudele annab hoogu Tallinn 2011.TeateTantsu idee autori, ERRSi juhatuse esimehe Kalev Järvela sõnul soovitakse projektiga tõmmata üldsuse tähelepanu Eesti tantsutraditsioonile ning pakkuda tantsurõõmu kõigile soovijatele. 

Avaüritusega algab registreerimine suvisele TeateTantsule.Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuusika Selts korraldab 20.-28. augustil 2011 suuremahulise tantsuprojekti TeateTants 2011, mille käigus läbitakse tantsides 1000 km Eestimaa maanteid. TeateTantsu eesmärgiks on läbida lakkamatult tantsides ja musitseerides 15 maakonda ning ühendada sel moel Eesti rahvas. Projektis on oodatud kaasa lööma kuni 4000 tantsupaari ja osaleda saavad nii tantsurühmad, koorikollektiivid ning kõik särasilmsed seltskonnad, kes tantsust rõõmu tunnevad. 

TeateTants – Tants ühendab!

2 kommentaari:

  1. Näiteid nädalavahetusel toimuma hakkavast:

    http://www.youtube.com/watch?v=saXvgZC6FPk

    VastaKustuta
  2. :)
    et siis pühapäeval näeme?!?

    VastaKustuta