Monday Night Fever: MNF on registreeritud teatetantsule

reede, jaanuar 14

MNF on registreeritud teatetantsule

MNF on registreeritud teatetantsu üritusele.

Sai avaldatud soovi tantsida saartel eelistatavalt kuupäevadel 26/27.08
Kas seda meile ka võimaldatakse, seda täna veel ei tea. Samuti seda, et juhul kui jah, siis kus (Hiiumaa või Saaremaa) täpsemalt.
Vastavalt planeeritud ajakavale jõuab üritus Muhusse neljapäeval 25.08 õhtul ja ära tullakse Heltermaalt  laupäeval 27.08 öösel/varahommikul.

Täpsemat infot nii ajakava, marsruudi kui tantsude kohta leiab http://www.teatetants.ee/juhendmaterjal

Et MNF staff saaks edukalt jätkata ürituse planeerimisega (tegevuskava, riided jms), siis anna oma osalemissoovist kohe teada. Palun säästke meid seekord teile kõigile ükshaaval ülehelistamise vaevast.

Tänaseks on osalejatena kirjas: Jussid, Voldid, Tammed, Kubberid, Tom & Marvi, Väike Veski & Mailis, Raus & Merle, Imbi & Jüri L (käivad!), Suur Veski & Marju, Peeter & Katre, Toomas S. & Kai, Grete, Eigo,  Kristi T., Anneli M., Kats, Katrin P., Hannes

Tugigrupp - Villem & Anu (tantsivad!), Marcus, Oliver, Tim, Salomon, Maria, Elise, Marssal (võimalik et tantsib)

Arvestama peab asjaoluga, et päevad ja koht võivad muutuda, võib avaneda võimalus ette astuda ka mõnes teises Eestimaa paigas, kindlasti teeme enne üritust mõned harjutuskorrad jne jne.

Nii tantsijatena kui abipersonalina tugitegevuses - joogipunktid, saateauto, hilisemad lõdvestavad massaažid vms jne - võib kaasata üritusele pereliikmeid, sõpru, töökaaslasi jt.

Ja loomulikult on oodatud kõik toredad ideed, et üritus veel vaffam saaks.

2 kommentaari:

  1. Aga kus on minu nimi! Mina ikka ka ja ma arvan et Suur Veski on ka käsi või jalg. Kuidas võtta? Võtame mönuga!

    VastaKustuta