Monday Night Fever: Palju õnne A4

pühapäev, märts 27

Palju õnne A4

Sedakorda sai siis me kalli kaastantsija sünnipäeva tähistama mindud Tallinna 37. keskkooli. Kokku olid sinna sellex pidulikuks ürituseks tulnud Pealinna ja selle ümbruse absoluutselt parimad folkloristid. Ja kuulsaima klubi maailmaklassi fänniesindus. Tulime kokku, õnnitlesime sünnipäevalast, panime pastlad jalga, tegime korra lugemisega tantsud läbi ja... igatahes lavalaudadele, või siis õigemini spordisaali. Tagasihoidlikusest tasub mainida ka seda, et egas me trenniski rohkem ettevalmistusi teinud. Riburadapidi õnnitles sünnipäevalast varem väljavalitud ja kokkulepitud repertuaariga kogu kokkutulnud rahvatantsuseltskond. Iga tantsu lõpus valiti parim rühm välja ja paluti koos etteütlejaga see tants veelkord jupikaupa läbi teha. Ei saa mitte salata, et meeste tantsuks valiti... teadagi. Kes kohal oli see teab.
Takkajärgi kuulsin, et nende "väepealik" oli öelnud, kuuldes seda, et nemad peavad test korda lavale minema kõva ja selge häälega ... p...se.



Vahele tulex mainida, et päevapiltnik oli meil keegi Urgaanialane. Selle pea-aegu tantsupeo lõpetuseks paluti kõige ilusamad pildi peale. Riietusruumis (loe klassitoas) õnnitlesime veelkord hällipäevalist, sõime veel kommme (lapsed - kommid tekitavad kikusse auke!) ja läksimegi koju.

4 kommentaari:

  1. no sellepärast me sõimegi laste eest kõik kommid ära, et nende kikusid säästa. Mitte ühte ei viinud koju. ise sõime kõik ära.

    VastaKustuta
  2. Oot-oot, kas seekord pole mitte laste ja noorte tantsupidu? V6i kvalifitseeruvad hingelt noored ka sinna kategooriasse?

    VastaKustuta
  3. Seekord on mitu pidu - lastepidu Tallinnas, Naistetantsupidu Jõgeval, Europeade Tartus, kindlasti ehk midagi veel mis ei meenu praegu. See siin on naiste tantsupeo segarühmade osa eelmäng.

    VastaKustuta
  4. muide helistas minu tantsupartner paar päeva hiljem ega ma talle kaabut ei andnud , nimelt oli tal kojujõudes neid 2 .
    Siiski selgus , et meiega ühes ruumis olnud tantsijad olid ühest ilma jäänud ja see läks tagastamisele .

    VastaKustuta