Monday Night Fever: Europeade 2011

kolmapäev, juuli 20

Europeade 2011

Seekorod osaleb MNF täiesti uuest vaatenurgast - vabatahtlikena Härma Gümnaasiumit administreerimas

Esimene päev hakkab otsa saama ja kolmest õlekõrrest on kaks kasutatud. Üks on alles. Milline? Ja kellele me helistasime?

5 kommentaari:

  1. no ma kaldun arvama, et 50/50 on kasutatud, sest pooled meist on alles Tallinnas ja Guitsi käest saite te jälle teada, et ta pole mitte ühtegi kilo alla võtnud.

    VastaKustuta
  2. Peaaegu õige - 50/50 läks aga hoopis selle peale, et ära arvata mis on turvamimmide ülesanne ja Guitsile me ei helistanud.
    Tänaseks on kadunud kõik õlekõrred - publikult küsimise oma läks tühja, kuna keegi kõrvalseisjatest ei suutnud aru saada mida onu kreekakeeles Triinile lõplikult öelda tahtis. Kamba peale sai selgeks, et vaja on taksot ja ilmselt tuleb sõita lauluväljakule. Aga kuna onu ei ole veel tagasi tulnud, siis ei tea kas see ikka õige lahendus oli.

    VastaKustuta
  3. Siis oleks parem,et ta ka homme õhtuks tagasi ei jõua. Me pole ka teab mis kreeka keele oskajad, aga mine tea, kui Tomi paar veini ära joob, siis ehk tuleb sealt sorav-ladusat kreeka keelt kah :)

    VastaKustuta
  4. Nüüdseks on selgunud ka tõde - onu tahtis tegelikult teada kui kaugel on lauluväljak ja kas sinna on vaja taksoga sõita :)) Õnneks oli ta meie poolt pakutud variandiga rahul ja pretensioone ei esitanud :)
    Aga seda kuidas Jüri K.Juhmiga praegu õlut joob (kell on 0:55), seda mina ei tea, seda tuleb Jüri käest või Ameerika luure käest küsida. Igatahes olevat neil lõbus.
    Kuna täna on linn jämmi täis, siis koolimaja on veel vaikne, umbes kolmandik rahvast on alles saabunud. Jätkame öövalvega.

    VastaKustuta
  5. Mina oleks Kreeka papile retzinat pakkunud. Vean kihla, et vend oleks koheselt puhtas eesti keeles rääkima hakanud.

    VastaKustuta