Monday Night Fever: Südamlik Nõo

pühapäev, november 29

Südamlik Nõo

Eilne päev möödus väga kiiresti hoolimata sellest, et lahkusime kell 13.00 Tallinnast ja pool kolm öösel olime kodus tagasi . Käisime Nõo VTK rühma 10 aastapäeva juubeli sünnipäeval. Vastuvõtt oli äärmiselt südamlik. Veel oli tulnud juubilaari õnnitlema mitmed rahvatantsu rühmad lähemalt ja kaugemalt. Lausa imetlusväärne oli Vana tantsu klubi tantsijate tantsulust.
Rühm koosnes kaheksast paarist kelle keskmine vanus oli 54,9 aastat ja paaride keskmine abielustaaz oli 27 aasta, kõik tantsupaarid on ka abielupaarid.
Ise esitasime 5 tantsu pluss ühe tantsu publikuga.
Tahaks väga loota, et ka meil jätkuks seda sära ja lusti veel aastateks ja aastateks.

2 kommentaari:

  1. Väga tore ja südamlik üritus. Tore, et ei ole kadunud veel inimesed, kes suudavad pidu panna "nagu vanasti". Vägisi meenuvad igasugused kümne ja enama aasta tagused sünnipäevad, pulmad jms sündmused. Nägin minagi oma vaimusilmas meid ennast kümne aasta pärast selliselt jalga keerutamas. Eeskujusid elus peab ju olema, või kuidas?

    VastaKustuta
  2. Oli lahe käik tõesti sinna Nõosse - polnudki varem säärases kohas käinud. Jäi mulje, et sääl toimibki säärane mõnus "oma kohaliku kogukonna läbikäimine": vald toetab ja kohalikud inimesed saavad tantsida ning sekka ka mõne reisi teha. Tagasiteel mõtlesin, et lausa kahju, et ise pole saanud seda oma küla tunnet kogeda, kuivõrd olen enamus oma elust olnud seotud umbisikulistest persoonidest koosneva hiiglasuure asustatud kogumiga nimega Tallinn...
    Jas järjekordselt sain kinnitust sellele mida ma olen ka varem teadnud - meil on nii fantastiik seltskond, kes me Kandalis käime...

    VastaKustuta