Monday Night Fever: Super, elagu teatrikool!!

laupäev, november 21

Super, elagu teatrikool!!


Täna oli väga lahe päev. Paides tantsisime 3 tantsu ja loositahtel olime 11 esimeses tantsus, 8 teises tantsus ja viimase tantsu tantsisime 14. Kokku võistles 16 segarühmade kollektiivi, üle Eesti (pildil meie loosinumbrid ja 7 kohtunikku).
Esimene tants Reilender ja kohtunikelt saime järgnevad hinded: 4554555

Teine tants oli Pulmapolka meie teartrikooli poistelt fantastiline ja originaalne esitlus (pildil uuenduslik osa - "Browni liikumine" ).
Hinded: 5555555 Super !!!
max. hinded

Viimaseks tantsuks Mulk. Tantsisime suurepäraselt, ilma vigateta ja hinded:
5455555
Marvilt ka naiste teatrikooli variant!
Tehtud, esimene koht sai koju toodud.
Meeleolu on mega, šampusega tähistasime oma võitu!!!
Vaadatakse kaamerast videoülevaadet. Nii rahul olid poisid oma õnnestunud tantsuseadega.
Kojusõit, kõik on väga rahul!!!

3 kommentaari:

  1. Emotsioonid laes. Tahaks kõigiga jagada. Lihtsalt super. Kes kohal oli, see teab ja saab aru.
    Teatrivooru tantsu võiks ka oma kavasse võtta, või kuidas? Hetkel ei oska öelda, millal videoid näeb, sest youtube laob mulle miljon errorit. Ikka leidub keegi kes suudab mepotti tõrva loopida. Aga sellest pisiasjast ei lase ma oma tuju langeda. :)

    VastaKustuta
  2. See oli midagi väga fantastilist! Ammu pole sellist mõnusat närvikõdi, nagu hinnete jagamisel oli, tunda saanud. Ühepunktiline võit on alati magus. Aga olgem ausad - ka teine ja kolmas koht olid väga head! Ning ega teistelgi ei olnud ju viga midagi.
    Ning vaffa, et ometigi taas suutsid mehed olla tasemel ja tekitada midagi, mida meenutatakse veel aastaid. Olidki nagu juba kõik jutud kõigile teada ja räägitud ... Ilma nende hangitud maksmimumpunktideta oleks meil kindlasti väga keeruliseks läinud.

    VastaKustuta
  3. Väga super lahe oli eile Paides. Pärast viit aastat taas pastlad jalas tantsu vihtumas - mõnus. Boonuseks fantast seltskond ja esimene koht.

    VastaKustuta