Monday Night Fever: Kuidas minna metsatallu vol.2

neljapäev, juuni 16

Kuidas minna metsatallu vol.2

Kui sulle on teada telefonilegend:
Ardus pööra külalistemaja juurest ära, sõida nii et pood jääb paremale ja suured majad ka, siis otse edasi 3 km kuni tee kaheks läheb, seal on roheline postkast ja sealt edasi 400 m otse taluõue

siis alati on võimalikud variandid.

Kuna Ardusse pole mul kunagi asja olnud, tuli appi võtta Regio kaart. Et mul puudus õrnemgi teadmine poe ja suurte majade asukohast, siis tuli kaardi ja kirjelduse järgi oletada, kuhu minna.
Tegelikkus kujunes, nagu minu puhul ikka, aga välja nagu alati.

Olgu öeldud, et punasega on märgitud lollaka teekond, sinisega Veinijumala teekond ning lillaga meie ühised metsatalu otsingud. Tee peal nägime nii poodi, suuri maju kui kaheks minevaid teid, toredaid elamisi uskumatutes Eestimaa paikades ja abivalmis inimesi.
Nagu ikka on muinasjuttudel õnnelik lõpp - metsatalu sai leitud, rahvariided proovitud ja lõpeks ka õnnelikuna koju jõutud - seda juba ilma seikluste ja eksimiseta. Veinijumal annab ehk ka andeks, et retrohõnguline pesoo tegi seekord lennukile ära (otseloomulikult kiiruskaameraid pelgavate kaaskulgejate abiga).


2 kommentaari:

  1. Kas see viimaste päevade uudis, et 'Salapärane politseihaarang Kose kandi kardetud metsatalus' on kuidagi teiega seotud? Räägiks ikka KÕIK ausalt ära või mis?

    VastaKustuta
  2. Jah loomulikult on. Kuidas teisiti saakski. Tegelikult see ongi haarangu skeem kui sa sellest varem aru ei saanud.
    Aga olgem siis vastastikku ausad ja rääkigem ära, kust saadi täiesti salajane informatsioon, et politseivorm on järgmise tantsupeo rahva riietus - igat sorti tantsupeod (nii laste, meeste, naiste kui kõigi) on rutiiniks kuulutatud. Järgmisena toimub Eesti esimene Politseitantsupidu.
    Kiirustage seltsimehed unetud!

    VastaKustuta