Monday Night Fever: Siin on kõike maa ja ilm!

neljapäev, juuni 30

Siin on kõike maa ja ilm!

blogijad: Triin, Marja, Marleen, Kuno, Andrus, Indrek

Minu päralt on terve ilm,
minu oma on üksainus maa.
Siin on kõike maa ja ilm –
sellest rohkem ju olla ei saa!
......
Teisipäeva hommik, kus häda kõige suurem, seal Kalle kõige lähem. Kotitäis külma kergendust saabus koos temaga. Kadedaid pilke sadas paljudest viirgudest, kui pääsukesed said nokavahele 16 vahvlijäätist - platsiteenindus oli eksklusiivne. Kõik 8 paari väljakul tantsisid ja sõid samas jäätist- jumalik!
Hoiatus: Liigne soojenduse tegemine tekitab lihaste kuumarabanduse - Marleeni näite alusel. Selle vastu aitab 4 liitrit külma piima ja üks õlu ja üks gin. Testitud.
Magustoiduks leidus kapis ka kompott

lõuna Marleeni juures

Kui teised rühmad läksid lauluväljakule sööma (meie harjutusväljak kesklinnas ja süüa anti ainult lauluväljakul) siis pääsuke tark lind, lendas parvena Marleeni juurde, kus pakuti Seljankat ja magustoiduks kompotti. See toit oli imeline ja maitses hästi. Õnneks on rühmad aru saanud, et linnukesi (loe pääsukesi) tuleb ka joota kuuma ilmaga ning seda mõned rühmad ka tegid.
Marja leiutas hea viisi kuidas endale kaaslasi sebida (pick up line).  Lühidalt käib see nii (allpool Marja seletus):
Tantsupeol pääsu targu talitab

Virge ja krapsakas pääsu hakkab maal ja ilmas silma. Tõenduseks on tundmatute meestantsijate huvi naispääsude suunal. Võtame või tantsupeo esimese päeva.

Marjal vaevu tiivad saputatud ja soojem vammus külma kaitseks selga leitud, kui juba Pärnumaalt pärit  julge tantsumees talle lähenes. Tundis huvi pääsude punamusta koheva seeliku vastu. Soovis salapärast seeliku allserva uurida. Julge neid andiski loa. Noormees keerutas seelikuserva (eriti paistsid huvitavat pitsid) näpuvahel nii- ja naapidi. Seejärel vaatas sügavalt silma ja kiitis kauneid seelikuid, mis väljakul silma hakkavad. Küsimusele, kas vastutasuks ka noormehe pükse uurida saaks, vastati eitavalt. Tantsumees teatas, et ega ta „selle pärast“ seelikuid uuri. Mhm… tantsija uurib ju pükse üksnes „selle pärast“ J. Jutt otsas!

Pääsutari pick up line paistis tantsumehe suunal siiski toimivat. Lõunapausi ajal ilmus eikusagilt (võimalik, et maa alt) pääsude puhkeplatsile taas sama tantsumees. Hakkas Marjale ümber õlgade ja sosistas „Ma ei teagi, miks ma tulin, lihtsalt sattusin siia“…


mul on aega maa ja ilm,
seda tunda ja tajuda

Intensiivne kükitamine ja sisukas molutamine. See tähendas platsil kükkide tegemist, kui pääsukesed olid „meri“ ja puude all passimist, kui ootasime „merele“ minemist.
Pääsukeste uute maikasärkide kandmine andis kõigile soovijatele kena jume, mis sai nimetuse „Jõgeva Punane“.
Märt näitab ette uut tantsu

Märt tore poiss õpetas kiirelt ka 2  uut tantsu, väga raske koregraafiaga aga meie maailma kõige paremad ja andekamad pääsukesed tegime kohe järgi. Märt veel mainis, et peo ajal läheb teil kindlasti sassi aga sellest pole midagi siis ongi naljakas.
Mõned seigad ka väljakult, kuidas ennast päikese eest kaista (tütarlaps mustas või polegi tütarlaps- see jäi saladuseks)
Oluline on tütarlaps mustas
Tantsija päevitus kui jalas tennis ja retuusid
lapsed rullisid ennast mööda mäge alla, küll üksi ja ka paarikaupa koos!

jäi arusaamatuks miks peab väljakul nii seisma

Laululava juurde on paigaldatud 3 suurt ekraani, kus on võimalik nii tantsijatel kui ka pealtvaatajatel jälgida suures plaanis pilti ja väljakujooniseid.
Pääsuke põhjaranniku asendis
Meie kaamera leidis välajkult üles ka meie boss pääsukese (kes oli neidude liigi assistent),ta oli väga töine.

Mõned tähelepanekud kuidas pääsukest ära tunda


Pääsukese välimääraja:
Neile veel teadmiseks kes ei tea milline lind on pääsuke siis pääsukesel on pikk harkis saba. Kehapikkus on 164-200 cm . Sulestik on ülalpool valgemust, metalse läikega, kõhupool on valge mõnel alamliigil ka punakas). Iseloomulikuks tunnuseks on roostepunane laup (teinekord ka punane või rohekas) ja kurgualune (osadel ka kollane).


Muideks, kes plaanib meid laupäeval televusserist kaeda siis meil seljas Pühalepa riided  (kõgil meestel kohustuslik kanda mulgi kuube ning avamisel oleme me Hiiumaa põhjarannik . 

järgneb......

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar