Monday Night Fever: Neljapäev ja reede

esmaspäev, jaanuar 18

Neljapäev ja reede

Ilm on superspetsialiteet: päikest uhkelt ja pilvi vähe. Ehk siis ilmaga on meil väga vedanud!
Igaüks toimetab vastavalt soovidele ja võimalustele. Suusatamiseks, sportimiseks ja niisama nautimiseks on kümneid võimalusi. Mayrhofeni ümbruses asuvad kolm lähimat nõlva on enamusel vallutatud. Käidud on ka kaugemal – Hintertuxil ja Zillertal Arenal. Penkeni nõlvadel asuvalt Harakiri nimelisest laskumisest (kalle 78 kraadi) ei ole veel keegi riskinud alla tulla. Ehk siis kogu Austria järsim laskumine. Isegi Tom põlgas ära, teistest rääkimata.
Oma tasemele ja soovidele mägede leidmisega probleemi ei teki, sest neid asub igas suunas ja nähaolevate taga leiduvad omakorda järgmised.

Söömisega on nii, et goulashsuppe, wiener schnitseli ja apfelstrudeliga ei astu kunagi ämbrisse


Marvi meeskond otsustas kelgutamise kasuks. 7 km mäest alal kihutamist on kordumatu elamus.

Raus ostis omale suusad (King of the Hill). Asjatundjad kiitsid ostu igati heaks.

Siin on kõik mäed nagu Soomes rohelised, nii ütleb Tom. Sinisel rajal õppimine on mõttetu, ütlevad teadjad. Algajate arvates on sinised mäed täiesti ok. Ei ole nagu Kuutsemäel ja Kuutsemäele väga enam ei tõmba ka.


Shopahoolikutel oli pidu. Poed olid avatud. Poodides sai kuulda palju slaavi keelt, muu hulgas ka nt: Gde eta zeljonaja butõlka? - A vot Jaagermeister – Kak eto võpitj? - S vodkoi …
Kristi põdrake ja traktor paraku jäidki poodi järgmist korda ootama.


Reisi lõpuks olid kõik elus ja peaaegu kõik ka terved. Eigol õnnestus hästi indiaanimaskeering ning Katrel tuli viimasel päeval käeluud kolmest kohast lappida. Väiksemaid ja suuremaid sinikaid sai igaüks oma kerelt kokku lugeda ning haigeid lihaseid venitada ja sirutada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar