Monday Night Fever: Tagasisõit

esmaspäev, jaanuar 18

Tagasisõit

Tagasisõit oli veidi rahulikum kui sõit Mayrhofenisse. MVJK on täiesti kuuldamatu. Vaikus võib tõesti ka kuldne olla.

Veinikoolitus: Kui sa punast veini maitsta tahad ja tahad jätta asjatundja mulje, siis ütle et on tammine. Aga seda võib öelda ainult siis kui tegemist on hea veniga. Valge vein on lilleline ja puuviljaline.

On tekkinud uus huumoriliik - bussijuhtide huumor. Vastukaaluks ilma helita vaadatud muusikafilmidele saime nautida rajult kõlanud saksakeelseid uudiseid. Ilmselt oli Hansabuss andnud juhtidele korralduse jagada vihjeid - kui arve tuleb, siis ütleme, et meil oli 2 reisijat rohkem. Moulin Rouge'i õnnestus siiski suuresti heliga vaadata.


Raamatu lugemine oli populaarne. Eigo tsiteeris lehekülgede kaupa Mihkel Raua "Musta pori näkku". Triini lumelaua raamatust saime targemaks, et sidemete vahe on kaugus sidemete vahel. Juhtjalg – see jalg mis on tavaliselt sõites eespool. Lauaga sõites peavad tööriistad olema alati käepärast. Enne sõitmist küsi nõu oma võimlemisõpetajalt. Loomulikult ei saanud ka siin ilma perversusteta - kollektsiooni lisandus "Põruta lumele!"

Mõistatusemängus selgus, et Chaplin oli sakslane.Marvi jäi Klaabu äraarvamisega auku. Tundmatuid oli veelgi - Megan Fox ja Luule Tull tõid välja erinevused põlvkondade ja huvide vahel.

Klikka pildid suuremaks!!!!

Su ema või 5y3m4? Mis pidi lugeda või paberit keerata, et tulemus oleks sama?

Ühest loost võib olla mitu versiooni. Ammusel ajal, mil asutuste seintel olid krapid, pani Grete krapi pistikusse fööni ja sealt tuli muusika. Eigo teadis, et tegelikult muutus krapp fööniks pärast seda kui see tavalisse pistikusse pisteti.

Keeleminutid - Õiet või õigesti? Vahel või vahest? Kasulik on aeg ajalt oma emakeele oskusi uuendada.

Grete maalis uhke pildi. Enamus pildist oli küll tumedates toonides, mis viitavat masendusele, printsessi kleit sai siiksi rõõmsavärvilisem.


1 kommentaar: