Monday Night Fever: Pühapäevast kolmapäevani ehk Varssav – Mayrhofen

neljapäev, jaanuar 14

Pühapäevast kolmapäevani ehk Varssav – Mayrhofen



Bussis ei toimunud midagi, mida varem polnud toimunud. Uute teemadena lisandusid vaid koerte paaritamine ja vilistamine ja plaksutamine tunnelis. Hoolimata kõrvatroppidest oli bussi ette otsa kuulda tagapool toimuv, vastassuunas heli paraku ei liikunud.

Teel Mayrhofenisse põikasime korraks Saksamaale.


Edasi toimus töö sektsioonides. Kohale jõudes jagunes seltskond kahe-, kolme- ja neljakohalistesse tubadesse. Päevasel ajal oli valida mitmete mägede vahel, igaüks sai valida endale jõukohase programmi – maksimaalsest suusatamisest kuni küla ja looduse nautimiseni välja.

Hea ajastuse korral saab kogu seltskond kokku hommikusöögi ajal. Kui Kristi kõrvaklapid on ära võtnud, ei pea ta küsima „Mida???“

Pansionis on õhtuti avatud baar. Hoolimata eestikeelsest reklaamist on selle külastamine siiski ebapopulaarne. Kui täna õhtul muutus lõbusaks, saabus rootslasest baarmen, kes tahtis magama minna ja otsustas baari kinni panna (kell oli ca 23.00). Nii me veini ei saanudki. Koosviibimine jätkus reception’is.

Guidol oli täna lennuilm. Lumi tuhises ja suusad kadusid, aga inimohvreid ei olnud. Eigol paar päeva varem nii hästi ei läinud – ilusa grimmi sai ta ilma Grete abita. Paraku varjas fotoka beauty-programm paljud ilusad värvid.

Lumelaudurid tegid üksteisest pilte – mõned õnnestusid nagu Kuutsekal tehtud, teised oleks nagu mägedes käinud.

Saunaklubi tegutseb ka Austrias. Guido ja Raus viibivad saunamaailmas igal õhtul nendega, keda on õnnestunud veenda sellest toredast tegevusest.


Kordumatu elamus oli Hintertux’i liustik (Hintertuxer Gletscher). Lisaks suusatamisele tegeleti liustikul loomulikult ka rahvatantsuga. Kõik fotod näevad välja nagu Kuutsemäel tehtud.


Kolmapäev päädis uisuvälja ühiskülastusega. Teadjate inimeste kommentaar: nägi välja nagu Kuutsemäel. Osalejate arvates võiks aga järgmise rahvatantsuetenduse anda jääl – Simman jääl tuleks esmaettekandele.

Isegi blogi koostamine oli spordiüritus. Juss on nõrgim lüli?


Milline aktiivne puhkus!!!

/Subtiitrid/
autorid: Triin, Marvi, Tom, Lasse, Juss, Grete
fotograafid: Triin, Juss, Marvi, Villem, Tom, Katrin
protokollija: Marvi

PS. Lasse on meeskonna uus liige, kes just äsja otsustas, et ka temast saab rahvatantsija.

1 kommentaar:

  1. olete vist enam-vähem kaineks saanud ja rohkem rõhku nagu spordile pannud. :)
    Me siin seevastu uppusime terve nädala udusse ja olime maailmast ära lõigatud. Kui udu kadunud, avastasime, et suusatajate rünnak oli toimunud. Saku suurhall kasteti jäässe, ning jumal ise teab, mis veel toimus suure udu varjus.

    VastaKustuta