Monday Night Fever: Nii me reis algas

reede, jaanuar 8

Nii me reis algas


Kogunenesime Tak-i juures kell 19.30 jube külm oli. Buss tuli kell 20.00 ette ja kõik tormasid ja rabasid paremad kohad. Nüüd kommetaarid asjaosalistelt:
Triin: nii külm oli,tormasin bussi ja rabasin parimad kohad endaarust, hiljem märkasin, et loll Peep on kahjuks meie kõrval- nii et terve reis on rikutud, pean seda lolli taluma terve reisi, saaks kuidagi tal suu kinni siduda siis vist kannatab teda kuidagi välja

Indrek: Sõit juba käib ja varsti saab ka tuju hakkab tõusma ja soe kontidesse tagasi imbuma !
Kristi: Kandali mehed eesotsas hullu Peebu ja tema kossuhaigete usuliiga teiste liikmetega vaatavad kossu. Taset näitab see, et esimest kaadrit vaadatakse 10 min. Niimoodi jätkates me oma seebikateni ei jöuagi... Peaks minema ettepoole ja bussijuhtidega sotid sisse seadma... Vahest ikka juhtub, et plaat on vigane...
Tom: Videoekraanilt tuleb hetkel kuldse Kalevi video. Käib VEFi ja Kalevi vahelise mängu ma ei tea mitmes minut. 80:79 ja Vetra teeb mingit kammi. Jacksonile vilistati neljas viga ning esimene Mouton Cadet on omadega õhtal. Vetra vabaviskejoonel ja 1:35 sek mängu lõpuni. Esimene vabavise tabaj ja annan läppari edasi......(TK)

Rotiplika: Korvpall on muidu tore mäng aga bussis pigem pedede värk. Kossu vaatajad on raudselt kaotajad Ikla-piiri mängus.
Mees Metsast:Põhimõtteliselt on veel 4 meest tulemas peale ja Grete.
Põhimõtteliselt on veel Jäägermeistrit järel.
Noored (tagareast):Tegelikult on ju jumala savi palju inimesi veel tuleb, palju Jäägermeistrit on ja kas telekast tuleb korvpall või midagi muud. Peaasi on see, et seltskond on mõnus ja kõik on täitnud oma peamist ülesannet- hea tuju kaasa võtnud!
K.P.Ja ongi Märjamaa!!! Tundub et läheb kohe jagamiseks.Grete on hetkel kõigi lemmik partner,eks näis mis ta ise asjast arvab kuigi valikut ei ole vast.asjad juba paigas.
Eigo! ...ja algab meie seiklusrikas suusareis, ma arvan, ja Kristi on ka siin
Grete...algab minu reis paradiisi...või siis põrgusse...see selgub hiljem.
Raus viiendast reast ei saa üldse aru mis toimub. Mingi suva seltskond sõidab ei tea kuhu ja milleks. Päris huvitav kes juhib(korvpallis muidugi,mis te siis mõtlesite) Aga muidu päris OK.
Märjamaa Statoil seebiks, ei lasta vetsu. Kui nad arvavad et põiekas ei ole nende probleem, siis nad eksivad. Nad peavad hakkama lükkama kollast lund maja seina äärest.piiripunktis tuleb korralik tyhjendamine.

Buss on mönus, istmed liiguvad igale poole, üles, alla ja küljele. Rihmad kinni, nagu lennukis. Lugemistuli töötab, käepidemed ja söögilauad olemas, soe on, telekas mängib. Tom the First ja Raigo tegelevad juhtimisega, hea, et ise ei pea tegelema. Väljas on hetkel -8. Puhkus on vist alanud :)
Pooltundi sõidetud aga alles esimene õlu ja Eigo ei lubanud enne Iklat rohkem anda.
Reisi algus on paljutõotav, Kata vaatab Georgi filmi ja Peeter sirvib Postimeest.
Veidi kitsas on, aga muidu mõnus.

1 kommentaar:

  1. Meil siin ka hakkas puhkus. Kahjuks küll ainult 2 päeva ja siis jälle tööle. :(
    Aga kasutame neid päevi siis talvemõnusid nautides. Hea uudis on see, et Nõmmel Trummis avati jälle lõpuks liuväli. Saab uisutama minna. Juba peksangi tütart ülesse. Soojalt riidesse ja õue.
    Tervitused teile sinna kitsasse, mõnusasse ja korvpallihõngulisse bussi. Hea on ju see, et nad päris palli kaasa ei võtnud. Mõelda, kui nad ka praktiseerima hakkaksid.

    VastaKustuta