Monday Night Fever: 4/10: Lambilugu

neljapäev, november 11

4/10: Lambilugu

Autor: Luule Lollakas

Elas, oli kord lambike. Kupli all põles tal armsasti väikene 210W pirnike. Kui vaja lülitati ta põlema, kui vaja jälle kustutati ta ära. Rõõmu oma väheldase valgusega jagasa ta kõikidele soovijatele. Oli sees siis koolilaps, kes tegi koolitükke, isa kes lahendas ristsõnu või hoopis joodkust onu, kes pimedas pitsi ei näinud täita. Ühel päeval juhtus aga koletu lugu, lambil läks pirn läbi. Peres paanika, mida teha? Pandi pead kokku ja otsusutati tuleb lambilkesele lähenevate jõulude puhul uus pirn kinkida!
Paraku polnud uut pirni kerge hankida. Linna poed olid tühjaks ostetud ja viimasedki praakpirnid lettidelt kadnunud. Ängistus hakkas hinge pugema. Vaene väike lambike ei saagi nüüdd enam säravalt särada. Kuid just siis saime väärt infot, et Keldri-Antsul on veel salavarusid. Otsustasime minna Antsu juurde. Tee Antsu juurde oli meil juba teada, elab ta ju Mõigu KEK `i tagahoovis endises silohoidlas.
Kohalejõudes, meile meeldivaks üllatuseks, oli Antsu juures midagi teoksil. Nimelt toimusid tema juures just parasjagu maailma esimesed poomisvõistlused. Egas saa mitte salata, tipptasemel tegijaid on ikka hea vaadata küll.


Eriti meeldis mulle Madagaskari mudamakaagide esindusmeeskond. Plääd kui head na ikka on. Ka rahvatantsijad olid esindatud. Neile omaselt enne etteastet tegid nad kenasti 2 polkat ja noh tõste.
Võistluste vahepeal esines eile suurepärase postitantsuga Antsu võluv abikaasa.


Peale võitjate selgumist , loomulikult võistluste lõpus oli parimete autasustamine ja ka
mina tõstsin pokaali,et õnnnitleda võitjaid. Nüüd sai alata afterparty.
Pidu nagu pidu ikka. Kuid vaka all ei saa hoida fakti ,
et pidu hakkas looma alles siis, kui kohale tuli Kalle.
Mina teda küll ei tundnud aga paljude teiste jaoks oli ta kui jumal.


Pirnid ollid meelest läinud. KURAT. Võtsin Antsult pirnid ja asutasin koduteele. Pirnid pakkisin kenasse kingikotti ja sättisin kuuse alla. Järgmisel hommikul võttis lambike kuuse alt pakikese.
Ta tegi mu kingi lahti ja oh seda rõõmu. Säherdust kilkamist õnnest polnd mu kõrvad veel kuulnud. Lambike põleb nüid õndsalt edasi. Põleb seni kuini jälle katki läheb. Aga see on juha hoopis teine lugu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar