Monday Night Fever: Priit kippus kaklema.

kolmapäev, november 17

Priit kippus kaklema.

Miskipärast ,jah, kippus Priit täna kaklema. Pidin andma talle ennetava löögi. Kuid enne seda juhtus alljärgnevat.
Kabujalakeste järjekordne ülesastumine toimmus Kolu kõrtis ühe meile kõigile teadaoleva museuumi territooriumil. Veids karge ilmaga kuid täie rõõmuga koondasime read muuseumi ees
parklas. Sära ja ootusäravus silmis taaskohtumisest pani jaheduse ununema. Seltskond kogunes kokku , et parem jutelda olex , peale Priidiku ja tema autokaaslaase ( nime ei ütle aga autos oli neil kaheksi Lõbus ).
Ega`s midagi peatselt avati vä'ravad ja meid lubati siseneda esinemiskohta. Meie ees avanes lummavalt ilus vaade. Sadakond sammu ja astusimegi kõrtsi milles oligi meie seekordne tantsuplats. Kunstiline juhm jäi alul maha, et suitsetada ja uut poissi - Urmas vist - oodata.
Me ootasime sooja kõrtsis. Peotuumist kostus tuttavlikku mõminat ( umes sellis mida teevad 100 viina joovat meest). Avanes oks ja kõrvaltost astus meie juurde kuulus ajalehekirjastaja ja ütles, et me oleme üllatuseks ja et me ka meile mitteteadaoleva sammuga publiku ette ilmuks.
Kunstiline juht läitis sel ajal vist juba järjekordse sigareti ja ei kavatsenudki veel tulla.
Ega me ka veel paanikas polnud.
Kümmekond veel ja meil paluti helistada ja uurida kas ja kus me juht ka on. Seepeale ta kohe ta tuligi.

Lavaleee...jee.. Publikus oli jube vähe naisi st 2 ja needki pidin ise kaasa võtma. Esinemine oli ühele kuulsale meesteklubile. Prominente jh seal jagus. Lavale tuli koos meiega ka kalaparv, kes
kogu esinemise meiega rõõmsalt kaasa ujus. Esitamisele koss kalaparvega tulid Käärid ja Käised,
Külavalss, Külapolka , Reinlender ,Kosjalugu, ilma alguseta ja väga sõjaka Priidikuga Härjatants ( publikuga osas mõtlsein, et nii kuulsaid mehi pole juba ammu peksta saanud ), Jüri-Mari ja kõike kokku võtva Perekonnavalsiga.
Ausaltöelda päris l(L)õbus oli. Publik ka nagu alati oli lahe.

3 kommentaari:

  1. Aga kus naistel oli ikka lööki, terve toatäis rikkaid ja kuulsaid mehi, kes kõik ka laulda ja tantsida oskasid. Selliselt kaasa laulvat publikut pole meil ammu olnud ja mis veel kõige peamisem, neid ei huvitanud üldse kui palju kalu põrandal oli. Igatahes mulle meeldis. :) Igati positiivne õhtu oli.

    VastaKustuta
  2. Eilse esinemise pealkiri oleks pidanud olema "Tantsud Tähtedega" sest täpselt nii see oli. Olen nõus eelpool kirjutajatega, et oli viimaste aastate kõige parem publik. Väiksed kalad ujusid ringi aga sellest pole midagi, sest seekord olid meie ansambli naised väga heal tasemel, eriti publikuga tantsudes! Elagu naised!

    VastaKustuta
  3. Tore lugeda, et professionaalsus on säilitatud (tormata pea ees lavale, teadmata mis toimuma hakkab), juhmus pole veel tantsijaid tabanud ja akvaariumis on jätkuvalt värske vesi.

    VastaKustuta