Monday Night Fever: 8/10: Jõulumuinasjutt number 666

neljapäev, november 11

8/10: Jõulumuinasjutt number 666

Autor:Maagilised Kossuketsid

Pühendatud LeBron Jamesile
Pikk jutt, sitt jutt. Seega hoiame särgid, värgid lühikesena. Pulitzeri selle kirjutisega niikuinii ei võida, kuigi tahaks. 10,000 taala, in cash, tax free saamata. Milline raiskamine. Mõelda vaid, mida selle papiga peale saaks hakata? Imagine! Ma olen täiesti terve mees ja tahan seda kõike saada.

Et kõik ausalt ära rääkida pean alustama sellest kui sai trummid, pasunad kaasa võetud ning Arenale jõulumuinasjuttu taga ajama mindud.


Õigemini 22 matsi  ...


... madistasid 90 minutit Arena murul. Kusjuures üks pool sai kilbi kätte, kuid mõõka mitte. Õnneks. Mine tea, mis siis oleks juhtuda võinud. Ilma selletagi toimus sanktsioneerimata ilutulestik. Tavaolukorras oleks selle peale öelnud, mis Sa sisised valge hiir. Kell on 23:15 ja ma pole veel ühtegi pokaali tõstnud, et jõulusid tervitada. Eelpoolmainitu kokkuvõtteks peab mainima, et muinasjuttu ei leidnud, jõulu jäid samuti kuidagi kaugeks.

Ju oli siis veel liiga vara ja lapsuke ...

... ning lapsukese Isa,...

... kelle pärast see same procedure as every year James, detsembris toimub, olid tol päeval lätlased. Naabrite värk. Jäigi muinasjutt toimumata ja nägemata. Süüdi selles oli lisaks lapsukesele jai sale ka Kalle, sest alati hakkab pidu looma siis, kui kohale tuleb Kalle, kes seekord otsustas Arena vahele jätta. Tegi kodus sohki. Külm oli väidetavalt, memmekas selline. Või oli see siiski Malle? Skleroos. Moraali lõpetuseks üks tarkusetera - juba vanarahvas teadis rääkida, et peale kahte polkat ja tõstet tulevad jõulud! Polkat pole peale viimast trenni tantsinud ning tõstan ma ainult pokaali. Seda lihtsatel ja proosalistel kaalutlustel; et naisi mitte tõsta. Pokaal ju reeglina kergem ning ei nõua pöidlaid ribidesse, et üles minna. Kust kurat see jõulumuinasjutt sellise elu peale peaks tulema.
Selle peale tuleb ainult Mary Poppins, ... 

... kes võtab ema vihmavarju ja ronib...
 
...katusele ning kukub viivitamatult nõudma, et pange see loom lühema keti otsa. Ei tea, kas Jussid mingit vale toidulisandit või kuivikuid või kuivtoitu sellele loomapidajale müünud või hoopistükkis ebamugavad loomariided maha parseldanud? Või ei sobi euromõõtmetes kett Eesti loomadele? Võta sa tõde kinni. Eks jõulude saab pulli kui nad minu kingituse lahti teevad ja seest üllatuse leiavad. Plääd kui hea ma olen!!! Mõtetes vähemalt. Jõulud. Muinasjutt. Unistada on lubatud.

Näiteks, mul on aasta pärast sääreväristaja, ...

... mul on seljakott ja kotis parmupill. Keeran vänta siis ja sõidan, kuhu vaja. Huulil laul ja kaabu küljes sinilill.
Lõpetuseks võiks ennast veidi võõraste sulgedega ehtida ja luulelises vormis ka asjakohase punkti panna:
Tunnid kaovad tuulerutul, öö on päeva õeks. Ära lase muinasjutul saada tõeks. Keset argipäevaruttu tuhmuks ta kristall, poleks enam muinasjuttu taeva all, püüdmatuks kui taevatähed, jäägu muinaslood, mida mõttes leidma lähed, mõttes koju tood.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar